Košarica

Kakva trgovina je ” ODABERI I NARUČI”?

 

Naša glavna djelatnost je posredovanje u trgovini. Ne posjedujemo svoje skladište i u suradnji sa našim dobavljačima iz ciejlog svijeta, Vaše narudžbe šaljemo njima koji ih tada nakon obrade šalju Vama na koju god adresu želite da pošiljka bude dostavljena.

 

Zašto ne mogu platiti prilikom preuzimanja?

 

Kako bi Vaša narudžba bila obrađena i poslana , robu moramo platiti dobavljaču koji će tek nakon vidljive uplate istu proslijediti na daljnju obradu, izradu i slanje jer se prilikom slanja narudžbi pokrivaju troškovi izrade ,transporta te carinskih troškova koje mi kao tvrtka pokrivamo za svaki proizvod koji nudimo u svojoj ponudi. Prema Zakono o Zaštiti potrošača, Sve Vaše uplate su zaštićene i Odaberi i Naruči odgovara za svaku Vašu transakciju sve do trenutka dok namne potvrdite da je narudžba uspješno dostavljena i da ste istom zadovoljni.

 

Zašto se ponekada dugo čeka na isporuku i koji je krajnji rok isporuke ?

 

Neki dobavljači su dosta udaljeni od nas i pošiljke trebaju preći puno kontrola i terminala, što u slučaju gužvi zna rezultirati duljim čekanjem na isporuku. Kako ne posjedujemo svoje skladište, narudžbe ne šaljemo mi ,već dobavljači , a iste se dostavljaju, ovisno od transportnih suradnika naših dobavljača, ili putem Hrvatske Pošte, Overseas expressa, GLS-a i drugih. Krajnji rok isporuke je do 75 radnih dana od datuma Vaše uplate.

 

Kako mogu pratiti svoju narudžbu?

 

Svaku informaciju o statusu Vaše informacije možete dobiti na sljedeće načine:

Adresa elektroničke pošte:
odaberi.naruci@gmail.com 

ponude.oin@gmail.com

Info telefon:

+385 97 629 3400

Cijena poziva i obračunska jedinica za pozive naplaćuje se po cijeni poziva prema fiksnim mrežama telekomunikacijskog operatera korisnika.

Radno vrijeme korisničke podrške je svakim radnim danom od 11:00 do 15:00 sati .

Koliko plaćam poštarinu?

 

Poštarina je besplatna i nema veze sa naknadama koju od svih dostavnih službi ima jedino Hrvatska Pošta, a naziva se naknadom za obradu pošiljki i ide u korist isključivo Hrvatske Pošte.

 

Carinski troškovi i PDV na uvoz?

 

U sve proizvode sa naših stranica, uračunati su svi mogući troškovi te se ne morate brinuti oko plaćanja istih. Mi plaćamo troškove slanja dobavljačima, kao i PDV i carinjenje na uvoz. Ukoliko kupac putem naših stranica želi naručiti proizvod koji nije u našem asortimanu, navedene troškove snosi sam.

 

Što ako moja pošiljka nije stigla u roku?

 

Ukoliko robu niste zaprimili nakon 75 radnih dana, molimo da nas kontaktirate kako bismo provjerili što se događa sa pošiljkom, jer zna se dogoditi da ponekada Pošta bez obavijesti o prispjeću drži Vašu pošiljku i istu nakon određenog vremena vrati pošiljatelju. Ukoliko je paket vraćen, Odaberi i Naruči vratiti će Vam Vaša sredstva ili ponoviti slanje narudžbe, sve u dogovoru s Vama.

 

Kako napraviti reklamaciju ukoliko mi proizvod ne odgovara?

 

Ukoliko proizvodom niste zadovoljni, ili proizvod ima neku grešku, kontaktirajte nas,ili ukoliko pošiljku uopće niste zaprimili, ispunite obrazac za reklamaciju. Prema Zakonu odgovor na reklamaciju ne smije biti duži od 15 dana od datuma predaje iste. Riješiti ćemo Vaš problem u što kraćem roku. Povrat i zamjena proizvoda kod nas su mogući u roku od 14 dana od primitka pošiljke. Napominjemo da roba koju ste zaprimili ne smije biti oprana, ili imati fizičke tragova nošenja  i korištenja, a ukoliko se radi o električnim uređajima, ne smiju imati tragove korištenja ili fizički nanešena oštećenja od strane kupca. Proizvod koji želite vratiti mora biti neoštećen, u prikladnom pakiranju sa svim dijelovima i priborom. Pošaljite proizvod preporučenom poštom zajedno sa pisanom reklamacijom u kojoj Vas molimo da navedete IBAN broj računa na koji se može izvršiti povrat uplate. Ukoliko je proizvod oštećen neopreznim rukovanjem kupca, Odaberi i Naruči zadržava pravo odbijanja priznanja reklamacije. Kupoprodajna cijena će biti vraćena u roku od 15 radnih dana od primitka Vašeg paketa  Troškove dostave uvijek snosi pošiljatelj. Ne prihvaćamo pošiljke s otkupninom!

 

Mogu li promijeniti adresu isporuke nakon uplate narudžbe?

 

Adresu isporuke moguće je promijeniti unutar 24h od predaje narudžbe, nakon toga više ne možemo garantirati da će adresa biti uspješno promijenjena.

Nakon uplate narudžbe, smatramo da ste naše Uvjete poslovanja prihvatili i pročitali.

 

IMATE JOŠ PITANJA? STOJIMO VAM NA RASPOLAGANJU!

Adresa elektroničke pošte:
odaberi.naruci@gmail.com 

ponude.oin@gmail.com

Info telefon:

+385 97 629 3400

Cijena poziva i obračunska jedinica za pozive naplaćuje se po cijeni poziva prema fiksnim mrežama telekomunikacijskog operatera korisnika.

Radno vrijeme korisničke podrške je svakim radnim danom od 11:00 do 15:00 sati .

Loading...