Košarica

Kutne garniture iz tri dijela, poznatije kao kutne garniture oblika U,  spadaju pod specifične garniture.

Zbog svoje veličine i oblika, navlake za ovakav tip garnitura postavljaju se u tri dijela, odnosno, svaki dio garniture presvlači se zasebno i zatim se garnitura ponovno spoji.

Bez obzira radi li se o starijem ili novijem modelu , ima li rukohvate ili nema, naše navlake savršeno će pristajati svakoj garnituri zbog svog univerzalnog kroja koji je prilagodljiv svim oblicima namještaja.

Trajno riješite probleme sa ispucanim namještajem od kože, eko kože ili tekstila. Zaštitite namještaj od raznih zaprljanja  i grebanja kućnih ljubimaca i osvježite svoj prostor .

Navlake se učvršćuju spužvastim valjcima, ( koje dobijete zajedno u paketu ) na način da navlaku zajedno sa valjkom pogurate u utore između naslona i sjedišta, i  dodatno se privezuju na dnu garniture.

Sve navlake koje imamo u ponudi za klasične garniture i namještaj, dostupne su i za garniture oblika U .

Prilažemo upute za pomoć prilikom uzimanja mjera garniture. Za narudžbe nam se možete javiti putem razgovora uživo na našoj stranici, ili ispunite kontakt obrazac ispod fotografije. Ukoliko trebate dodatnu pomoć oko uzimanja mjera, proslijedite nam fotografiju garniture.

 

KONTAKT FORMA
Loading...