Košarica

O nama


Od 2017. uspješno surađujemo sa kupcima diljem Hrvatske i ostatka regije !

ODABERI I NARUČI ima najveći izbor navlaka za sve modele namještaja!

Bilo da imate klasične kauče, glomazne trosjede,fotelje sa relax funkcijom, ili kutne garniture svih oblika i dimenzija, u mogućnosti smo Vam za svaki od njih ponuditi najbolju opciju zaštite u vidu navlaka koje će namještaj tijekom cijele sezone čuvati od raznih zaprljanja i eventualnih oštećenja.

Sve navlake iz naše ponude su perive i jednostavne za postavljanje, što znači da će svakog novog gosta dočekati čist i uredan namještaj u apartmanu.

U suradnji sa velikim brojem dobavljača , u ponudi imamo nekoliko tisuća modela, te ćemo prema Vašim potrebama , ponuditi one proizvode koji najbolje odgovaraju Vašim zahtjevima .

  • Uz naš jedinstveni asortiman i široku paletu proizvoda koje imamo u ponudi, sigurni smo da svatko može pronaći ponešto za sebe i svoj dom.
  • Svi najnoviji svjetski trendovi i proizvodi dolaze na vašu adresu uz potpuno besplatnu poštarinu !
  • Obavite svoju kupovinu iz udobnosti vašeg doma, bez nepotrebnih gužvi i cjelodnevnog traženja određenih proizvoda po raznim trgovinama.
  • Svi naši proizvodi su od provjerenih dobavljača i proizvedeni su po najvišim standardima kako bi naši kupci bili što zadovoljniji kupovinom.
  • Za sve narudžbe jamčimo kvalitetu ili u vršimo zamjenu proizvoda, odnosno, povrat Vaše uplate!
  • Sve pošiljke i njihov sadržaj su osigurani od trenutka slanja pa sve do preuzimanja !
  • Našim kupcima stojimo na raspolaganju za sve upite svakim radnim danom :

–  putem online podrške na stranici ,

–  pozivom na broj  : 097/629-3400

–  putem kontakt formi ili preko Email adresa : ponude.oin@gmail.com  ili  odaberi.naruci@gmail.com

SIGURNA KUPOVINA

U našem web shopu ne morate unositi nikakve osjetljive podatke i brojeve sa Vaših kartica! Sve uplate vrše se isključivo na naš račun putem uplatnice ili mobilnog i internet bankarstva!

Ukoliko imate pitanja ili trebate pomoć prilikom kupovine javite nam se na mail : ponude.oin@gmail.com ,i kontaktirati ćemo Vas u što kraćem roku!

Možete nas zapratiti i na društvenim mrežama, Odaberi i naruči web shop , te i putem njih stupiti u direktan kontakt s nama i pogledati našu raznovrsnu ponudu na našoj službenoj Facebook stranici!

Loading...