Košarica

ANLAN EYE BEAUTY

Dostupnost: Po narudžbi

92.91 (700.03 kn)

Qty :

Jeste li znali da je potrebno samo 10 minuta dnevno da bi koža oko očiju i usana bila čvrsta?

Anlan nudi uređaj koji će vam pomoći riješiti se vidljivog umora s područja vaših očiju te cjelovito njegovati kožu.

Uređaj nudi 2 načina rada koji koriste plavi,crveni i žuti svjetlosni val, EMS stimulaciju, iontoforezu, vibraciju i djelovanje temperature.

Funkcija Hidratacija

U prvom načinu rada, kombinacija vibracija, iontoforeze, topline i crvenog svjetlosnog vala prodire duboko u površinu epiderme za optimalnu hidrataciju. Temperatura od 38-45 ℃ poboljšava cirkulaciju krvi, crveno svjetlo pozitivno utječe na tonus i elastičnost kože, a funkcija iontoforeze čini da hranjive tvari iz maske ili kreme prodiru u kožu mnogo dublje nego kod tradicionalne njege kože. Osim toga, vibracije pri 1100-2000 okretaja u minuti duboko opuštaju mišiće ostavljajući osjećaj opuštenosti.

EMS funkcija

U drugom načinu rada dobit ćete učinak liftinga. Nježni EMS električni impulsi stimuliraju mišiće kože, poboljšavajući njihov tonus. Val plave svjetlosti prodire kroz površinu epidermisa, stimulira proizvodnju kolagena, čineći kožu glatkom i ugodnom na dodir. Toplina, kao u načinu vibracije , potiče cirkulaciju krvi u odabranim područjima, poboljšavajući ishranu epiderme. Podešavat ćete djelovanje EMS načina rada na 3 razine jačine.

Ergonomski oblik

Svidjet ćete Anlan masažer zbog njegovog promišljenog dizajna! Zbog kutnog dizajna uređaj savršeno prianja ne samo na lako dostupna područja očiju, već i na kožu oko usta. Takvo rješenje omogućit će vam udobno obavljanje svakodnevnih tretmana i uživanje u slobodi korištenja! Štoviše, masažer je lagan i malen, pa ga možete uspješno smjestiti u svoju torbicu.

Uređaj koristi punjivu bateriju od 400 mAh koja omogućuje do 80 minuta bežičnog rada s jednim punjenjem, tako da će vas masažer sigurno poslužiti na više od jednog putovanja! U paketu ćete pronaći kabel koji će vam pomoći da napunite energiju masažera. Kako bi se povećala razina sigurnosti, proizvod je opremljen pametnim mjeračem vremena, pa se automatski isključuje nakon 5 minuta. Odvojite trenutak za svoju kožu i dulje uživajte u njezinom izvrsnom stanju!

U paketu dolaze

  • Masažer
  • Kabel za punjenje
  • Priručnik

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ANLAN EYE BEAUTY”
Loading...