Košarica

ANLAN RF BEAUTY uređaj za zatezanje kože lica

Profesionalni uređaj za njegu kože

Dostupnost: Po narudžbi

699.00kn (92.77 €)

Qty :

Tretman radiofrekvencijom je u zadnje vrijeme jako popularan u kozmetičkim salonima i među ženama i muškarcima. To je vrlo neinvazivan i relativno nježan način zatezanja kože. Poput laserskih i LED tretmana, radiofrekvencija koristi toplinsku energiju za poticanje proizvodnje kolagena i elastina.

Pomoću  RF energije dolazi do za zagrijavanja dermisa i zatezanje kože bez oštećenja gornjeg sloja. Na taj način se zateže temeljna struktura kože te ona postaje čvršća, boljeg tonusa i pomlađenijeg izgleda.Upravo ovo zatezanje i učvršćivanje uzrokovano pojačavanjem sinteze kolagena i elastina, čini radiofrekvenciju posebno pogodnom za ciljanje opuštene kože lica, te bora i linija nastalih između nosa i usta.

Tretman uređajem ANLAN RF BEAUTY traje oko 20 min i vjerojatno ćete biti malo crveni tijekom i nakon tretmana jer će se koža zagrijati na podnošljivih 40 stupnjeva. Osim blagog crvenila tretman nema nuspojava, iako su neki ljudi osjetljiviji na osjet duboke topline od drugih.

Kako se koristi uređaj?

1. Očistite kožu i potpuno ju osušite.

2. Nanesite neki hidratantni serum,gel ili gel- kremu na područje tretmana.

3. Uključite uređaj

4. Stavite vrh uređaja na kožu i konstantnim kružnim pokretima krećite se po licu.

5. Nastavite kružiti uređajem po koži. Pomičite uređaj malo brže ako se to dogodi ili ako osjećate nelagodu – idealno bi bilo da je  svjetlo uvijek narančasto.

6. Tretman svakog područja traje oko 3-4 minute.

7. Kada ste obradili sva područja isključite uređaj

Nakon tretmana, tretirano područje treba biti toplo, a koža čvršća i glađa.

rio-facial-renew-podrucja-tretmana

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ANLAN RF BEAUTY uređaj za zatezanje kože lica”
Loading...