Košarica

Anlan ULTRASONIC FACIAL uređaj za čišćenje lica i anti age

Dostupnost: Po narudžbi

66.23 € (499.00kn)

Qty :

Što je Ultrasonic Facial?
Klasične četkice za čišćenje lica koje su preplavile tržište zadnjih godina pomogle su očistiti pore i poboljšati kožu milijunima žena (i muškaraca) u svijetu, ali ako ste spremni svoju dosadašnju naviku čišćenja lica preseliti na sljedeću razinu, razmislite o uređaju Ultrasonic facial . Ovaj uređaj emitira ultrazvučne valove niskog i visokog intenziteta, te kombinira 2 kozmetičke tretmana: dubinsko čišćenje i sonoforezu. Dubinsko čišćenje ili piling postiže se pomicanjem špatule uređaja po mokroj koži lica. Na taj način ultrazvučne vibracije nježno ispiru nečistoće duboko iz pora kože, koje nije moguće postići uobičajenim pranjem lica. Sonoforeza je postupak kojim se pulsirajućim valovima poboljšava propusnost kože i postiže učinkovitija apsorpcija seruma.
Ultrazvučni tretman lica rješava mnoge probleme s kojima se susrećemo tokom starenja kože: sitne i duboke bore, nečistu kožu sklonu aknama, začepljene pore, te probleme osjetljive i umorne kože.

 

Djelovanje ultrazvuka na kožu
Tretman ultrazvukom medicinski je dokazan tretman koji koristi ultrazvučne valove za uklanjanje mrtvih stanica kože, čime se poboljšava mikrocirkulacija, a kremama i serumima koje inače koristite pojačava se djelovanje uz njegovu primjenu. Sam postupak je neinvazivan i potpuno siguran. Uklanjaju se mrtve stanice kože, a rezultat je čista, glatka i sjajna koža bez crvenila i iritacija.

 

Zašto je Ultrasonic Facial idealan?
– Dubinski čisti kožu
– Sprječava pojavu bora i smanjuje vidljivost postojećih
– Vrlo je djelotvoran za problematičnu kožu, sklonoj aknama
– Rješava problem mitesera i začepljenih pora
– Za osjetljivu kožom sklonoj crvenilu i iritacijama

 

Ultrasonic Facial idealan je za:
– Uklanjanje mitesera i čišćenje pora – miteseri nastaju zbog nakupljenih masnoća i prljavština ispod pora kože. Kada koža izbaci tu nečistoću na svoju površinu tada nastaju miteseri koji predstavljaju začepljene pore.Prvi tretman je savršen način za uklanjanje mitesera, jer omogućuje da ih se u potpunosti eliminira. Jednostavnim pilingom kod kuće nije moguće očistiti začepljene pore tako potpuno i temeljito.
– Pripremu kože za šminkanje – čista koža najbolja je priprema za svaki make up. Zbog površinskih ulja na licu, šminka inače brže nestaje pa je čišćenje kože najbolji trik za održavanje šminke kompaktnom i postojanom. Stručnjaci za ljepotu se slažu da je zdravlje i vitalnost kože najvažniji faktor za postojanost šminke na licu .
– Borbu protiv bora – Jedna od najboljih karakteristika ovog uređaja je kombinacija sprječavanja nastajanja bora i brisanje postojećih. Prvim tretmanom postiže se dubinski piling i čišćenje kako bi se uklonile nečistoće koje oštećuju kožu, stvarajući sitne bore i linije, te dovode do dehidracije kože. Drugim tretmanom uklanjaju se već postojeći znakovi starenja infuzijom kolagena, seruma ili kreme duboko u kožu.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Anlan ULTRASONIC FACIAL uređaj za čišćenje lica i anti age”
Loading...